//Yoga og mindfulness meditation

Yoga og mindfulness meditation

Yoga betyder enhed eller forening. Forening af krop, sind og ånd.

Yoga er et system, der er udviklet gennem mange tusinde år. Formålet er en hjælpe til at udvikle os som frie og selvstændige mennesker.Gennem de fysiske øvelser styrkes og smidiggøres kroppen. Kropsbevidstheden styrkes, og sindet bliver roligt.

Stadig flere videnskabelige undersøgelser bekræfter yogaens gavnlige virkninger på krop og sind. Specielt er der fokus på dens evne til at mindske og forebygge livsstils.Stress, angst, depression, forhøjet blodtry, udbrændthed.

En væsentlig effekt af yogaen er at via stillingerne påvirkes kroppens meridian system, eller nadiere som det hedder i “yoga sprog”. Stimulering eller at åbne for meridianerne  påvirker de indre organer.  Så hele  livsenergien og vitalitet styrkes. De indre organer kommer til at fungere bedre.

Formålet med yoga var fra begyndelsen egentligt at forberede til meditationen.

 Læs om mindfulness meditation.

Gennem yogaens metoder opstår imidlertid dens „bivirkninger”, som giver øget klarhed og energi, fjerner sygdom og depression.

Hvis kroppen lider af sygdom og smerte, eller hvis angst og bekymring optager sindet og belaster og ødelægger din livskvalitet er det vigitgit af få nogle redskaber.Og her er yoga og meditation en meget virksom måde at finde vejen tilbage til livet.

Mange af yogastillingerne kan først laves efter at have trænet dem i en periode. Alligevel virker yoga, når du gør dig umage uden at ville præstere. Du vil opdage, at kroppen hurtigt følger med, og frem for alt mærker du velvære og bevægelsesfrihed allerede fra første gang. Har kroppen skavanker, kan de bedres eller måske helt forsvinde

Mindfulness meditation

Læs her om mindfulness meditation:

By | 2021-04-19T09:41:59+00:00 april 19th, 2021|yoga|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Call Now ButtonRing nu