/Spændinger
Spændinger 2020-10-10T16:33:17+00:00

Spændinger

Alle oplever fra tid til at anden at ha` spændinger et eller andet sted i kroppen, eller at hele kroppen føles spændt. Og så er der også mange der går rundt og føler sig spændt hele tiden.

Årsagen

Årsagen til at spændinger opstår kan være mange. Det kan være ensidig arbejd stillinger, hårdt fysisk arbejde eller en dårlig og forkert kropsholdning. Men hvad de fleste ikke er klar over er, at spændinger oftes opstår af psykiske årsager. Mentalt press, stress eller et forsøg på at kontrollere sine følelser, og ikke tør vist de ikke så rare følelser som ked af det eller vrede.

Spændinger skal tages alvorligt. Det er kroppens signal på at du ikke behandler den og dig selv helt optimalt. Og hvis spændingerne er der over længere tid, kan de blive permanente og føre til skalder. Hold i ryggen eller diskosprolapser opstår ofte pga. af spændinger. Ikke kun i ryggen men også i mave regionen og andre steder i kroppen. Kold skulder er en meget smertefuld skade, som skyldes spændinger over længere tid. Tennis almue, knæskader eller nakke smerter. Listen er lang.

Behandling

Til behandling af spændinger er Manuvision behandlingen særdeles effektiv. Under behandlingen behandles ikke kun lokalt på smerten eller skaden. Mit job som behandler er at afkode kroppen, og finde de områder som har betydning for symptomerne. Samt skabe opmærksomhed på evt. psykiske faktorer der kan ha skabt problemerne.

Ofte skal årsagen findes et andet sted end hvor selve smerten er. Så hele kroppen inddrages i behandlingen, hvilket gør at de områder der er spændte og medføre at der er opstået spændinger eller skade afspændes.

Alt i alt betyder det at hele kroppen igen bringes i balance. Skævheder rettes op og dermed kan kroppen meget lettere selv kan regenerere.

Call Now ButtonRing nu