/Rygsmerter ny
Rygsmerter ny 2020-09-03T15:16:26+00:00

Rygsmerter

Årsag!

Rygsmerter består af en række faktorer, som alle påvirker og kan forstærke hinanden, så man ender i en ond spiral.

Nyeste forskning har vist at vores bindevæv har en stor betydning for, hvorfor smerter opstår. Bindevævs baner er et nyt begreb indenfor lægen videnskab.Baner af bindevæv der løber på kryds og tværs i kroppen. Disse baner binder hele kroppen sammen, og stivnet bindevæv et sted kan give konsekvenser et helt andet sted. Således rygsmerter.

Der kan også være tale om store spændinger i ryg muskulaturen. Nogle af ryggens hvirvler kan være låst, med manglende bevægelighed og smerter som konsekvens, og endelig kan vores indre organers funktion forårsage rygsmerter. Jo værre smerterne bliver, desto mere påvirkes de enkelte dele, og man kan til sidst få så ondt, at ryggen bliver trukket skæv af spændingerne.
Problemerne kan skyldes fysiske overbelastninger og pludselig opståede skader, forårsaget af forkert bevægelser, forkerte arbejdsstillinger eller slitage af ryggens bruskskiver. Men det kan også være en konsekvens af følelsesmæssige belastninger som f.eks. stress gennem længere tid.
Behandling:

Under Manuvision behandlingen afspændes hele kroppen, så rygsmerter slipper, og muskler slapper af. Ved ryglidelser er det af afgørende betydning at få løsnet spændingerne i hele maveregionen.
Kroppen gennemarbejdes under behandlingen. Filosofien er, at kroppen hænger sammen fra top til tå via bindevævet, og at den selv har de nødvendige ressourcer til at retablere en velfungerende og sund ryg. Den skal ha` lov, og det får den ved at blive behandlet og løsnet, stivnet bindevæv løsnes, energiflowet optimeres, og kroppen egen helbredelsesproces optimeres.
I slutningen af behandlingen kan ryggen løsnes med lette ledfrigørelsesteknikker.
Vejledning i rygtrænings programmer og øvelser til hjemmebrug, for at forebygge fremtidige rygsmerter, kan også indgå som et element i ManuVision behandlingen.

Call Now ButtonRing nu