Psykoterapi

/Psykoterapi
Psykoterapi 2018-11-11T19:25:59+00:00

Psykoterapi

Terapien kan både bruges i forhold til job relaterede udfordringer, problemer og kriser, og også ved personlige problematikker som stress, depression og angst. Jeg har på den hårde måde selv lært, hvad det vil sige at være ramt af stress, depression og angst……

Det der ofte forstyrre vores liv her og nu, og hindre os i at leve fuldt ud med energi, glæde og engagement, er gamle fastlåste mønstre der styre vores adfærd, og gør det svært at forholde sig åbent overfor livet, som det viser sig for.

Det er en nødvendig del af opdragelsen, at lære barnet at indgå i sociale sammenhænge, men ofte bevirker denne socialisering, at barnets behov overses, eller gøres forkerte. Mønstre som grundlægges allerede i de tidligste barndomsår, og som kan præge, begrænse eller i værste fald påvirke personen negativt resten af livet.

Målet med psykoterapi er at hjælpe klienter, med at få øje på uhensigtsmæssig adfærd og gamle mønstre, som ligger bag problemerne, og ikke længere er hensigtsmæssige. Og istedet hjælpe med indlæring af nye og mere hensigtsmæssig og tidssvarende adfærd og indstilling.

Min metode i mit terapeutiske arbejde har rod i adfærds- , gestalt-og  eksistentiel psykoterapi  og er altid tilpasset min klients behov og problemer.

Min uddannelses baggrund er i gestaltterapien, men efter mere end 10 års års praksis, har jeg valgt at kalde min arbejdsmetode for “den terapeutiske samtale”. Jeg tar udgangspunkt i den enkelte klients problematikker og tilpasser hver enkelt session individuelt, så klienten får den hjælpe hun har brug for.

Vi forsøger i fællesskab at finde dine ressourcer og styrker, så du kan  foretage den nødvendige kursændring, og træffe de rigtige beslutninger i dit private eller job mæssige liv. Samt at undersøge, hvad det er der gør det svært og bremser dig  i at få det liv du ønsker, hvor du kan udfolde dit fulde potentiale.

Terapiens mål er at udvikle stærke individer i skabende fællesskaber.

Når livsenergi, følelser og impulser hele tiden undertrykkes ubevidst, opstår der på sigt store spændinger og låsninger i kroppen. Så den psykiske ubalance har store konsekvenser for kroppen.

Jeg kan hjælpe dig med at frigøre dine ressourcer og finde din egen vej.

28 89 84 86

KLIENTUDTALELSER

“Kim har vist mig en enkel vej til at se det jeg vil med mit liv. For mig er livet egentlig meget simpelt og handler kun om én ting; kærlighed! Den er der hele tiden og jeg møder den konstant, fordi jeg er åben overfor den. Ser den hos andre mennesker og giver den videre. Kim er et menneske med meget stor indfølings evne, som altid har fokus på mine styrker og hvad der skal til for at jeg føler størst frihed. Det er en gave at være hos Kim, som skaber et trygt rum, med plads til alle følelser. Han indeholder meget livsstyrke og medmenneskelig kærlighed, som er inspirerer mig!
En essentiel ting ved behandlingen er at vi både taler sammen og jeg kommer på briksen, hvor han hjælper min krop til at slippe dets spændinger. Alt hvad jeg oplever i livet lagres både i kroppen og sindet, så det føles meget naturligt at arbejde med begge. Jeg ved aldrig hvad der sker når jeg går ind ad døren, men jeg føler mig altid nulstillet og fredfyldt når jeg går derfra.”

Kirstine

Det drejer sig om kærlighed, klientudtalelse
Book tid her