//Psykoterapi V/Kim Bruchmann

Psykoterapi V/Kim Bruchmann

Psykoterapi

Psykoterapi er en hjælp til dig, hvis du er havnet i problemer eller at dit liv bare ikke fungerer.

Min opgave er at “stille et spejl op” foran dig så du tydeligere kan se dig selv; hvad du gør og hvorfor du er havnet hvor du er. Og hjælpe dig via samtalen og mine spørgsmålene, med at få større klarhed over, hvad det er der ikke fungere i dine relationer, din adfærd, tanker  og dine overbevisninger.

Kort sagt at lærer dig selv bedre at kende og få modet til at tage de skridt, der er nødvendige for at du få dit gode liv tilbage.

Gennem psykoterapien lærer du sig selv og sine reaktionsmønstre bedre at kende, og får værktøjer, som kan bruges til at ændre uhensigtsmæssig adfærd.

Hvorfor søge psykoterapi?

Det centrale i psykoterapien er næsten altid dine relationer, der gang på gang køre skævt. Typisk med kæresten eller en autoritet som feks. din chef.

De fleste af mine klienter, opsøger mig fordi der er noget i deres liv, som forringer deres livskvalitet. Det kan være, at de slås med angst, depression, stress, mindreværd, eller har vanskeligt ved at sige fra. De kan også have haft en traumatisk oplevelse eller befinde sig i en krise eller af andre årsager har brug for hjælp til at komme videre i livet.

Psykoterapiens mål er at gi dig en større forståelse og accept af dig selv, og gi dig en bedre livskvalitet.

Sådan arbejder jeg som psykoterapeut

I mit arbejde som psykoterapeut fokuserer jeg på de resurser, du indeholder som menneske. Jeg hjælper dig med at navigere i det emotionelle landkort, og hjælper dig til at rydde op i fastlåste adfærdsmønstre, overbevisninger og følelser, der begrænser din frihed.

Giv slip på de gamle mønstre og overbevisninger.

Dét der ofte forstyrrer vores liv her og nu – og dermed hindrer os i at levet fuldt ud med energi, glæde og engagement – er gamle fastlåste mønstre, der styrer vores adfærd.

Når du bliver klogere på disse mønstre og dine følelsesmæssige reaktioner og indlærte forsvarsmekanismer, kan du lettere få klarhed over, hvad der vil være godt for dig at ændre.

Du vil gennem terapien få en række brugbare redskaber, som vi i fællesskab finder frem til, så du kan bryde med uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre. Gennem erkendelsen af, hvad der styrer dig, kan du blive et mere frit menneske og udfolde dit fulde potentiale, og live dit liv med glæde og overskud.

15 års klinisk erfaring som psykoterapeut

Min uddannelsesmæssige baggrund har rod i gestaltterapi og eksistentiel terapi. Efter mere end 15 års praksis, har jeg valgt at kalde min arbejdsmetode for “den terapeutiske samtale”. Jeg tager udgangspunkt i den enkelte klients problematikker og tilpasser hver enkelt session individuelt, så du får den rette hjælpe du har brug for.

Efter hver session laver vi en kort evaulering, hvor du fortæller mig, hvordan det har været og om du har fået noget ud a sessionen.

Har du brug for en psykoterapeut?

Så book din tid her på siden eller ring til mig på +45 28 89 84 86.

KLIENTUDTALELSER

“Kim har vist mig en enkel vej til at se det jeg vil med mit liv. For mig er livet egentlig meget simpelt og handler kun om én ting; kærlighed! Den er der hele tiden og jeg møder den konstant, fordi jeg er åben overfor den. Ser den hos andre mennesker og giver den videre. Kim er et menneske med meget stor indfølings evne, som altid har fokus på mine styrker og hvad der skal til for at jeg føler størst frihed. Det er en gave at være hos Kim, som skaber et trygt rum, med plads til alle følelser. Han indeholder meget livsstyrke og medmenneskelig kærlighed, som er inspirerer mig!
En essentiel ting ved behandlingen er at vi både taler sammen og jeg kommer på briksen, hvor han hjælper min krop til at slippe dets spændinger. Alt hvad jeg oplever i livet lagres både i kroppen og sindet, så det føles meget naturligt at arbejde med begge. Jeg ved aldrig hvad der sker når jeg går ind ad døren, men jeg føler mig altid nulstillet og fredfyldt når jeg går derfra.”

By | 2021-04-11T10:41:18+00:00 april 11th, 2021|Ikke-kategoriseret|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Call Now ButtonRing nu