/Om vores følelser
Om vores følelser 2020-09-03T15:32:05+00:00

For det moderne menneske er følelser for mange blevet noget irrationelt, der forstyrrer vores rationelle planer og tanker om det perfekte liv. Undertrykker du konsekvent dine følelser, stresser det din krop og hjerne og fører følelsen af manglende rum i din vejrtrækning og bevægelighed i kroppen.

Du har følelser af en grund; vrede, når nogen træder over dine grænser. Sorg, når du mister noget du har kært. Frygt, når du står over for noget, der er en lille smule farligt eller uvant. Glæde; når du er glad og ked af det-hed, når du er ked af det. Dine følelser er en meget vigtig del af dig, og når kroppen gør ondt, kan det være et tegn på, at du skal stoppe op, og mærke efter.

Kropsterapeutisk behandlinger hos mig hjælper dig til at komme hjem til dig selv, og gøre dig til et helt menneske, fordi behandlingen bygger bro mellem flere af dine intelligenser – den logiske, den kropslige og den følelsesmæssige, både bevidst og ubevidst, så du bliver en meget bedre version af dig, selv til glæde for dem, du gerne vil være noget for og for dig selv.

Call Now ButtonRing nu