/Manuvision kropsterapi
Manuvision kropsterapi 2021-04-04T14:15:59+00:00

Manuvision kropsterapi

Manuvision kropsterapi er for dig der har brug for, eller lyst til at arbejde med dig selv på et dybere plan end blot via samtale terapi. Måske er du ramt af stress, har fået angst eller har personlige udfordringer og har brug for hjælp.

For dig der ønsker at nå til en dybere forståelse af dig selv, og hvordan du kan opnår bedre livskvalitet, med færre bekymringer og uforståelige smerter og spændinger. Og forstå hvad din krops reaktioner betyder og hvordan du kan rette dig efter det du mærker, på den mest hensigtsmæssige måde.

Manuvision kropsterapien kan bruges til dybde psykologisk arbejde, gennem den visdom der ligge i kroppen. Din krop husker hele dit liv, også det du gerne vil glemme.

Behandlingen er en helhedsorienteret behandlingsform, hvor både krop og sind indgår. Med udgangspunkt i helheden, kan de positive og blivende forandringer etableres.

Hvordan kan sindet påvirke kroppen?

Underligt! Det er altid i den side af ryggen jeg får ondt. Hvorfor mon det, når jeg ikke har slået mig eller skadet ryggen?

Smerter, spændinger og sportsskader skal ses ud fra helheden. Man kan ikke bare kun kikke på kroppen. Den reagere på alt hvad vi oplever. Og specielt regere den på kraftige følelser som vrede, ked af det, som for de fleste er svære følelser, og derfor prøver at kontrollere-, og holde tilbage på dem. Ofte et helt ubevidst mønster, som har været en del af personlighedheden, lige fra barnsben.

Men at prøve at bremse de naturlige reaktioner kroppen har på det vi oplever, kræver en fysisk aktivitet, i form af at spænde op, specielt i åndedrættet. Disse spænder gør at vi på sigt får ondt, og også at vi lettere får skader under fysisk aktivitet, da kroppen ofte er vredet lidt skæv pga. spændingerne. Typisk for knæ- og rygsmerter. Så på den måde kan rygsmerter være udsprunget af psykiske mekanismer.

Kropsterapi kan hjælpe med at skabe klarhed over, hvor og hvorfor du spænder, og under behandlingen får du hjælp af mig til at lokalisere spændingerne og til at slippe dem.

Behandlingen har forskningsmæssig dokumenteret effekt ved behandling af stress, angst og depression. ManuVision kropsterapi øger kropsbevidstheden, skaber ro i krop og sind, og giver større evne til nærvær.

Din tanke og følelser vil på den måde fylder mindre og bliver lettere at rumme og håndtere i dagligdagen. Det giver mere plads til livet, færre bekymringer, mindre smerter, større glæde og vigtigst af alt, større livskvalitet.

Book tid

Behandlingen gør:

  • At du slippe stress og smerter helt ned på cellulærtniveu i muskler, bindevæv, organernes nervesystem og hjernen

  • I den kropsterapeutiske proces bliver både din hjerne og krop klar over, at du ikke længere er fanget i traumet eller stress.

  • Du kan nå til en dybere selvforståelse, så du ikke længere er styret af gamle mønstre og overbevisninger.

  • At du bliver fri og mindre dømmende – især over for dig selv

  • Hjælper dig ud af stress og udbrændthedt

  • Reducere angst, nervøsitet og PTSD

  • Fjerner træthed og koncentrationsbesvær

  •  Forløser traumer

  • Styrker dit selvværd

De fleste oplever en dyb ro på en helt ny måde. En fornemmelse af at livet er en smule lettere. Det mærkes i kroppen, i følelserne og i høj grad i hovedet.

Manuvision behandlingen gør at kroppens naturlige balance genoprettes, lymfesystemet aktiveres , immunsystemet styrkes, kropsbevidstheden øges og uhensigtsmæssige bevægelsesmønstre bevidstgøres og livskvaliteten forbedres generelt.

Tlf: 28898486

Hvad kan du forvente at få ud af behandlingen.

Manuvision behandlingen skaber en kædereaktion mellem det emotionelle, mentale og fysiske plan hos dig. Det at møde og turde slippe fortrængte følelse, gør dig i stand til at bruge dine mentale ressourcer mere konstruktivt, så du ikke længere behøver at bruge tankekapacitet på:

Følelsesmæssige blokeringer, hæmmer dig handlekraft, overskud og ro i din beslutningsproces
Under behandlingen får hjælp til at mærke følelsesmæssige blokeringer og give slip på dem fysisk.

Ved at skabe en større opmærksomhed omkring din krop og dine følelser, vil du opleve at blive mere klarhed og opmærksomhed omkring dig selv, dine følelser, dine tanker, din mentale kapacitet og personlige værdier. Det giver dig et fysisk overskud, fordi kroppen og åndedrættet kan bevæge sig mere frit. Det giver dig en større ro, selv i hektiske situationer, og giver dig bedre muligheder for at handle i overenstemmelse med dine personlige værdier.

Den bevidsthed skaber et fantastisk fundament for at træffe de rigtige beslutninger. Det giver dig muligt for at leve mere autentisk ud fra dine indre værdier. Du bliver mere handlekraftig og i stand til at skabe bevidst forandring i dit liv, der gør en forskel!

Har du spørgsmål
Call Now ButtonRing nu