//Manuvision kropsterapi

Manuvision kropsterapi

Manuvision kropsterapi

Jeg har valgt at dele manuvision behandlingen op i to behandlinger.

1.Manuvision behandling er for dig der har en skade, har ondt, er spændt og ønsker behandling. Men ikke har lyst til at gå dybere og også arbejde terapeutisk. Kun behandling af skaden.

2.Manuvision kropsterapi er for dig der har brug for, eller lyst til at arbejde med dig selv på et dybere plan end blot via samtale terapi. Måske er du ramt af stress, har fået angst eller har personlige udfordringer og har brug for hjælp.

For dig der ønsker at nå til en dybere forståelse af dig selv, og hvordan du kan opnår bedre livskvalitet, med færre bekymringer og uforståelige smerter og spændinger. Og forstå hvad din krops reaktioner betyder og hvordan du kan rette dig efter det du mærker, på den mest hensigtsmæssige måde.

Manuvision kropsterapien kan bruges til dybde psykologisk arbejde, gennem den visdom der ligge i kroppen. Din krop husker hele dit liv, også det du gerne vil glemme.

Behandlingen er en helhedsorienteret behandlingsform, hvor både krop og sind indgår. Med udgangspunkt i helheden, kan de positive og blivende forandringer etableres.

Hvordan kan sindet påvirke kroppen?

Underligt! Det er altid i den side af ryggen jeg får ondt. Hvorfor mon det, når jeg ikke har slået mig eller skadet ryggen?

Smerter, spændinger og sportsskader skal ses ud fra helheden. Man kan ikke bare kun kikke på kroppen. Den reagere på alt hvad vi oplever. Og specielt regere den på kraftige følelser som vrede, ked af det, som for de fleste er svære følelser, og derfor prøver at kontrollere-, og holde tilbage på dem. Ofte et helt ubevidst mønster, som har været en del af personlighedheden, lige fra barnsben.

Men at prøve at bremse de naturlige reaktioner kroppen har på det vi oplever, kræver en fysisk aktivitet, i form af at spænde op, specielt i åndedrættet. Disse spænder gør at vi på sigt får ondt, og også at vi lettere får skader under fysisk aktivitet, da kroppen ofte er vredet lidt skæv pga. spændingerne. Typisk for knæ- og rygsmerter. Så på den måde kan rygsmerter være udsprunget af psykiske mekanismer.

Kropsterapi kan hjælpe med at skabe klarhed over, hvor og hvorfor du spænder, og under behandlingen får du hjælp af mig til at lokalisere spændingerne og til at slippe dem.

By | 2019-03-14T15:05:34+00:00 marts 14th, 2019|Ikke-kategoriseret|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Call Now ButtonRing nu