Loading...
/Manuvision behandling
Manuvision behandling 2019-02-12T14:14:39+00:00

Manuvision behandling

behandlingen er effektiv ved  fysiske problematikker som nakke og, skuldersmerter, hofte- og knæproblemer. Og til at afhjælpe af psykiske ubalancer som stress og angst. Ofte er det her klienterne havner når læge, fysioterapeut og kiropraktor ikke har kunne hjælpe.

Behandlingen har desuden forskningsmæssig dokumenteret effekt ved behandling af stress, angst og depression. ManuVision kropsterapi øger kropsbevidstheden, skaber ro i krop og sind, og giver større evne til nærvær.

I Manuvision behandlingen kombineres dybtgående massageteknikker, akupressur, meridianmassage, zoneterapi, åndedræts teknikker og samtale. Spændinger og ubalancer i kroppen løsnes. Det kombineret med behandlerens uddannet evne til at mærke og aflæse, hvad kroppen fortæller, gør manuvision behandlingen meget kraftfuld.

ManuVision behandlingen kan både bruges forebyggende og som hjælp, når skaden er sket.

Book Tid

Manuvision behandling

Se denne video, hvor jeg behandler en klient, mens jeg forklare om behandlingen. De fleste der får behandling for første gang bliver ofte lidt overvældet. Overvældet over at kunne mærke sig selv på en meget dybere plan end tidligere. Og overvældet over at jeg, en fremmet person, på kort tid kan sætte fingeren præsis på, hvad det er klienten går og slås med, og hvordan de håndtere sit liv.

Tlf: 28898486

Hvordan har man det efter en behandling?

De fleste oplever en dyb ro på en helt ny måde. En fornemmelse af at livet er en smule lettere. Det mærkes i kroppen, i følelserne og i høj grad i hovedet.

Smerter og problemer kan være opstået af skader og uheld, men kan også være din krops måde at fortælle dig, at der er ubalancer, der skal rettes op. Kroppen husker alt, også det du gerne vil glemme. Mange mennesker er efterhånden blevet hjulpet med skavanker og lidelser, de troede, “at de bare måtte leve med”, både hvor symptomerne er af fysisk eller psykisk karakter.

Under behandlingen gør også at kroppens naturlige balance genoprettes, lymfesystemet aktiveres , immunsystemet styrkes, kropsbevidstheden øges og uhensigtsmæssige bevægelsesmønstre bevidstgøres og livskvaliteten forbedres generelt.

Har du spørgsmål?