Loading...
/Manuvision behandling
Manuvision behandling 2019-03-10T11:37:40+00:00

Manuvision behandling

Manuvision behandlingen er effektiv ved fysiske problematikker som ryg- og læne smerter, nakke og, skuldersmerter, hofte- og knæproblemer. Behandlingen kan også bruges  til at slippe af med  psykiske ubalancer, mindreværd, problemer ved grænsesætning og som en effektiv behandlingsmetode til at slippe af med stress og angst. Se mere om dette under manuvision kropsterapi.

Behandlingen har forskningsmæssig dokumenteret effekt ved behandling af stress, angst og depression. ManuVision kropsterapi øger kropsbevidstheden, skaber ro i krop og sind, og giver større evne til nærvær.

Hele kroppen indrages i behandlingen, hvor åndedrættet har en central rolle, for at skabe balance mellem fornuft, følelser og skabe større plads inden i dig. Din tanke og følelser vil på den måde fylder mindre og bliver lettere at rumme og håndtere i dagligdagen. Det giver mere plads til livet, færre bekymringer, mindre smerter, større glæde og vigtigst af alt, større livskvalitet.

I manuvision behandlingen kombineres dybtgående massageteknikker, akupressur, meridianmassage, zoneterapi, åndedræts teknikker og samtale. Spændinger og ubalancer i kroppen løsnes. Det kombineret med behandlerens uddannet evne til at mærke og aflæse, hvad kroppen fortæller, gør manuvision behandlingen meget kraftfuld.

Behandlingen skaber øget gennemstrømning i din krops forskellige systemer og påvirker:

 • Det neurologiske system sikrer, at din hjerne og muskler kommunikere bedre.

 • Blodkredsløbet sikre, at der kan komme frisk ilt og næringsstoffer rundt i kroppen.

 • Lymfe- og venesystemet sørger for, at udskillelse af affaldsstoffer i  kroppens muskler og led forbedres.

 • Hormonsystemet bliver normaliseret og kortisolniveauet sænkes.

 • Åndedrættet fordybes og har en gennemgribende og positive virkninger på din udskillelse af affaldsstoffer, og stimulere dit parasympatiske nervesystem( beroliger hele nervesystemet)

Alt sammen processer, der understøtter din krops fantastiske evne til at genskabe fysisk og psykisk balance og heale sig selv.

Manuvision behandlingen kan hjælpe ved:

Fysiske problemstillinger

 • Spændingshovedpine

 • Ondt i ryg, nakke og skuldre – eller andre rygproblemer

 • Iskias-, lænde- og hoftesmerter

 • Frossen skulder, tennisalbue eller museskader

 • Forebyggelse og behandling af sportsskader og

  forstuvninger

Problemer med kredsløbet

 • Eksem

 • Allergi

 • Fordøjelsesproblemer

Psykiske problemstillinger. Læs her Manuvision kropsterapi.

 • Stress og udbrændthedt

 • Angst, nervøsitet og PTSD

 • Træthed og koncentrationsbesvær

 • Traumer

 • Selvværdsproblemer

ManuVision behandlingen kan både bruges forebyggende og som hjælp, når skaden er sket.

Hvordan kan sindet påvirke kroppen?

Underligt! Det er altid i den side af ryggen jeg får ondt. Hvorfor mon det, når jeg ikke har slået mig eller skadet ryggen?

Smerter, spændinger og sportsskader skal ses ud fra helheden. Man kan ikke bare kun kikke på kroppen. Den reagere på alt hvad vi oplever. Og specielt regere den på kraftige følelser som vrede, ked af det, som for de fleste er svære følelser, og derfor prøver at kontrollere-, og holde tilbage på dem. Ofte et helt ubevidst mønster, som har været en del af personlighedheden, lige fra barnsben.

Men at prøve at bremse de naturlige reaktioner kroppen har på det vi oplever, kræver en fysisk aktivitet, i form af at spænde op, specielt i åndedrættet. Disse spænder gør at vi på sigt får ondt, og også at vi lettere får skader under fysisk aktivitet, da kroppen ofte er vredet lidt skæv pga. spændingerne. Typisk for knæ- og rygsmerter. Så på den måde kan rygsmerter være udsprunget af psykiske mekanismer.

Kropsterapi kan hjælpe med at skabe klarhed over hvor og hvorfor du spænder, og under behandlingen får du hjælp af mig til at lokalisere spændingerne og til at slippe dem. Du er i trygge hænder.

Hvad kan du forvente at få ud af behandlingen.

Først og fremmest er Manuvision behandlingen meget effektiv til smertebehandling, så du går fra min klinik smerte fri, eller i hvertfald med betydelig færre smerter og spændinger.

Manuvision behandlingen skaber en kædereaktion mellem det emotionelle, mentale og fysiske plan hos dig. Det at møde og turde slippe fortrængte følelse, gør dig i stand til at bruge dine mentale ressourcer mere konstruktivt.

Følelsesmæssige blokeringer, hæmmer dig handlekraft, overskud og ro i din beslutningsproces
Under behandlingen får hjælp til at mærke følelsesmæssige blokeringer og give slip på dem fysisk.

Ved at skabe en større opmærksomhed omkring din krop og dine følelser, vil du opleve at få mere klarhed og opmærksomhed omkring dig selv, din krop, dine følelser, dine tanker, din mentale kapacitet og dine  personlige værdier. Det giver dig et fysisk overskud, fordi kroppen og åndedrættet kan bevæge sig mere frit. Det giver dig en større ro, selv i hektiske situationer, og giver dig bedre muligheder for at handle i overenstemmelse med dine personlige værdier.

Den bevidsthed skaber et fantastisk fundament for at træffe de rigtige beslutninger. Det giver dig muligt for at leve mere autentisk ud fra dine indre værdier. Du bliver mere handlekraftig og i stand til at skabe bevidst forandring i dit liv, der gør en forskel!

Book Tid

Manuvision behandling

Se denne video, hvor jeg behandler en klient, mens jeg forklare om behandlingen. De fleste der får behandling for første gang, bliver ofte lidt overvældet. Overvældet over at kunne mærke sig selv på en meget dybere plan end tidligere. Og overvældet over at jeg, en fremmet person, på kort tid kan sætte fingeren præcis på, hvad det er klienten går og slås med, og hvordan hun håndtere sit liv.

Tlf: 28898486

Dine organers tilstand påvirker hele kroppen

Din krop påvirkes af dine organernes tilstand, bl.a. din mavesæk, lever og urinblære, er typisk medspiller ved fysiske smerter og spændinger.

Er din mavesæk ude af balance, med megen luft og knas med fordøjelsen, fordi du har for travlt og er stresset, og hvis du måske oven i købet lukker ned for dine følelser, vil du typisk opleve at have ondt i hovedet eller ryggen.

Er din lever belastet kan det give heftig hovedpine. Ubalancer i urinblæren kan give en følelse af, at hele hovedet trækker sig sammen i et bredt bælte fra tårekanalerne ved næseryggen hen over toppen af hovedet til nakken. Urinblæren er forbundet med behovet for kontrol og et forsøg på at være på forkant hele tiden. Er disse behov styrende i dit liv?

Leveren er følelsesmæssigt forbundet til vrede, og rigtig mange er bange for deres egen vrede, fordi den er så kraftig en følelse, og meget vanskelig at kontrolere.

Måske har er du vokset op i et hjem hvor det ikke var tillladt at vise vrede, så du allerede i din tidlige barndom lærte at undertrykke din vrede. Små børn gør alt for at få dine forældres opmærksomhed og omsorg. I voksenlivet vil det mønster være en del af din personlighed, at være flink og rar og aldrig lade følelserne løbe af med dig.

Disse oplevelser sætter sine spor i din krop og nervesystem. Det er ikke ualmindeligt, at årsagen til at du har fysiske smerter, bunder i følelsesmæssige blokeringer. Feks. rygsmerter, og i hovedpine er ofte relateret til tilbageholdte følelser.

Manuvision kropsterapi

Manuvision kropsterapien kan bruges til dybde psykologisk terapi, gennem den visdom der ligge i kroppen. Din krop husker hele dit liv, også det du gerne vil glemme.

Behandlingen gør:

 • At du slippe stress og smerter helt ned på cellulærtniveu i muskler, bindevæv, organernes nervesystem og hjernen

 • I den kroppsykoterapeutiske proces bliver både din hjerne og krop klar over, at du ikke længere er fanget i traumet eller stress.

 • Får din hjerne til at danne andre og mere givende nervecelleforbindelser, så du kan leve et mere frit liv til glæde for dig selv og dine nærmeste relationer – privat og professionelt.

 • At du bliver fri og mindre dømmende – især over for dig selv

De fleste oplever en dyb ro på en helt ny måde. En fornemmelse af at livet er en smule lettere. Det mærkes i kroppen, i følelserne og i høj grad i hovedet.

Smerter og problemer kan være opstået af skader og uheld, men kan også være din krops måde at fortælle dig, at der er ubalancer, der skal rettes op.

Manuvision behandlingen gør at kroppens naturlige balance genoprettes, lymfesystemet aktiveres , immunsystemet styrkes, kropsbevidstheden øges og uhensigtsmæssige bevægelsesmønstre bevidstgøres og livskvaliteten forbedres generelt.

Har du spørgsmål?
Call Now ButtonRing nu