Manuvision behandling

/Manuvision behandling
Manuvision behandling 2018-12-08T20:46:11+00:00

Manuvision behandling

Manuvision behandlingen er effektiv ved  fysiske problematikker som nakke og ryglidelser, skuldersmerter, hofte- og knæproblemer. Og til at afhjælpe af psykiske ubalancer som stress og angst.

I Manuvision behandlingen kombineres dybtgående massageteknikker, akupressur, meridianmassage, zoneterapi, åndedræts teknikker og samtale. Spændinger og ubalancer i kroppen løsnes. Det kombineret med behandlerens uddannet evne til at mærke og aflæse, hvad kroppen fortæller, gør manuvision behandlingen meget kraftfuld.

Kropsterapi vil gi dig en dybere kropsbevidsthed, så du bliver mere opmærksom på, hvad kroppen fortæller. På den måde bliver det lettere at forebygge fremtidige problemer.

ManuVision behandlingen kan både bruges forebyggende og som hjælp, når skaden er sket.

Behandling er effektiv ved:

Nakke og ryglidelser.
Kold skulder
Museskader
Hofte- og knæproblemer
Og lindre eller helt fjerne:
Hovedpine
Menstruationssmerter
Mave- og fordøjelse problemer.

Det unikke ved behandlingen er, at den udover at være meget effektiv i forhold til fysiske lidelser også kan være en stor hjælp til at finde vejen ud af stress, depression og angst.

Under behandlingen rettes fokus mod evt. årsager til smerten/spændingen eller problemet, så fremtidige gener kan forebygges.

Book Tid

Hvordan har man det efter en behandling?

De fleste oplever en dyb ro på en helt ny måde. En fornemmelse af at livet er en smule lettere. Det mærkes i kroppen, i følelserne og i høj grad i hovedet.

Smerter og problemer kan være opstået af skader og uheld, men kan også være din krops måde at fortælle dig, at der er ubalancer, der skal rettes op. Kroppen husker alt, også det du gerne vil glemme. Mange mennesker er efterhånden blevet hjulpet med skavanker og lidelser, de troede, “at de bare måtte leve med”, både hvor symptomerne er af fysisk eller psykisk karakter.

Yderligere virkninger:

– Kroppens naturlige balance genoprettes
– Lymfesystemet aktiveres, hvorved cellevæsken fornys, og

    affaldsstoffer udskilles
– Immunsystemet styrkes
– Kropsbevidstheden øges
– Uhensigtsmæssige bevægelsesmønstre bevidstgøres
– Livskvaliteten forbedres generelt.

Behandlings effekten betyder også trimning af:
– Sanserne
– Kredsløbet
– De indre organer
– Nervesystemet

Har du spørgsmål?