/Manuvision behandling
Manuvision behandling 2021-04-11T08:51:04+00:00

Mange årig skuldersmerter forsvandt

“Jeg har i mange år haft store smerter og har været hos mange behandlere, uden at de kunne gøre noget. Alle kunne se at skulderen sad skævt. Efter et par behandlinger hos Kim, sad skulderen som den skulle og smerterne var væk. Kim får mine varmeste anbefalinger. Han er rigtig dygtig”

Lone Jensen
Testermonial
Tlf: 28 89 84 86
Book tid

Hvordan foregår manuvision behandlingen?

En konsultation starter med en samtale, hvor vi taler om dig, og hvad du gerne vil have hjælp til. Samtalen fortsætter, hvis du har behov for samtaleterapi. Ellers fortsætter arbejdet på briksen, hvor du ligger under et tyndt tæppe under hele behandlingen.

I Manuvision behandling kombineres dybdegående massageteknikker, akupressur, meridianmassage, zoneterapi, åndedrætsteknikker, lymfedrænage og samtale. Med denne kombinationsbehandling løsnes spændinger og ubalancer i kroppen, samt aktivere kroppens egen helbredelsesproces.

Hvilke problemer kan Manuvision behandling afhjælpe?

 • Fysiske problemstillinger som:

 • Spændingshovedpine

 • Ondt i ryg, nakke og skuldre – eller andre rygproblemer

 • Iskias-, lænde- og hoftesmerter

 • Frossen skulder, tennisalbue eller museskader

 • Forebyggelse og behandling af sportsskader og forstuvninger

 • Problemer med kredsløbet

 • Allergi

 • Fordøjelses problemer

 • Psykiske problemstillinger:

 • Stress og udbrændthed

 • Angst, nervøsitet og PTSD

 • Træthed og koncentrationsbesvær

 • Traumer

 • Grænsesætning

 • Selvværdsproblemer

 • Styrke din evne til at mærke dig selv

Hvad kan du forvente at få ud af behandlingen.

Manuvision behandlingen skaber en kædereaktion mellem det emotionelle, mentale og fysiske plan hos dig. Det at møde og turde slippe fortrængte følelse, gør dig i stand til at bruge dine mentale ressourcer mere konstruktivt, så du ikke længere behøver at bruge tankekapacitet på følelsesmæssige blokeringer, som hæmmer din handlekraft, dit overskud og roen i din beslutningsproces.
Under behandlingen får du hjælp til at mærke følelsesmæssige blokeringer og give slip på dem fysisk.

Ved at skabe en større opmærksomhed omkring din krop og dine følelser, vil du opleve en større bevidsthed i forhold til dig selv, dine følelser, dine tanker, din mentale kapacitet og personlige værdier. Det giver dig et fysisk overskud, fordi kroppen og åndedrættet kan bevæge sig mere frit. Det giver dig en større ro, selv i hektiske situationer, og giver dig bedre muligheder for at handle i overenstemmelse med dine personlige værdier.

Den øgede bevidsthed skaber et fantastisk fundament for at træffe de rigtige beslutninger. Det giver dig mulighed for at leve mere autentisk ud fra dine indre værdier. Du bliver mere handlekraftig, og i stand til at skabe bevidst forandring i dit liv, der gør en forskel!

Har du spørsmål

Manuvision som kropsterapi

Manuvision kropsterapi er for dig der har brug for, eller lyst til at arbejde med dig selv på et dybere plan end blot via samtale terapi. Måske er du ramt af stress, har fået angst eller har personlige udfordringer og har brug for hjælp.

For dig der ønsker at nå til en dybere forståelse af dig selv, og hvordan du kan opnår bedre livskvalitet, med færre bekymringer og uforståelige smerter og spændinger. Og forstå hvad din krops reaktioner betyder og hvordan du kan rette dig efter det du mærker, på den mest hensigtsmæssige måde.

Manuvision kropsterapien kan bruges til dybde psykologisk arbejde, gennem den visdom der ligge i kroppen. Din krop husker hele dit liv, også det du gerne vil glemme.

Behandlingen er en helhedsorienteret behandlingsform, hvor både krop og sind indgår. Med udgangspunkt i helheden, kan de positive og blivende forandringer etableres.

Hvordan kan sindet påvirke kroppen?

Underligt! Det er altid i den side af ryggen jeg får ondt. Hvorfor mon det, når jeg ikke har slået mig eller skadet ryggen?

Smerter, spændinger og sportsskader skal ses ud fra helheden. Man kan ikke bare kun kikke på kroppen. Den reagere på alt hvad vi oplever. Og specielt regere den på kraftige følelser som vrede, ked af det, som for de fleste er svære følelser, og derfor prøver at kontrollere-, og holde tilbage på dem. Ofte et helt ubevidst mønster, som har været en del af personlighedheden, lige fra barnsben.

Men at prøve at bremse de naturlige reaktioner kroppen har på det vi oplever, kræver en fysisk aktivitet, i form af at spænde op, specielt i åndedrættet. Disse spænder gør at vi på sigt får ondt, og også at vi lettere får skader under fysisk aktivitet, da kroppen ofte er vredet lidt skæv pga. spændingerne. Typisk for knæ- og rygsmerter. Så på den måde kan rygsmerter være udsprunget af psykiske mekanismer.

Kropsterapi kan hjælpe med at skabe klarhed over, hvor og hvorfor du spænder, og under behandlingen får du hjælp af mig til at lokalisere spændingerne og til at slippe dem.

Behandlingen har forskningsmæssig dokumenteret effekt ved behandling af stress, angst og depression. ManuVision kropsterapi øger kropsbevidstheden, skaber ro i krop og sind, og giver større evne til nærvær.

Din tanke og følelser vil på den måde fylder mindre og bliver lettere at rumme og håndtere i dagligdagen. Det giver mere plads til livet, færre bekymringer, mindre smerter, større glæde og vigtigst af alt, større livskvalitet.

Her kan du se en kort demonstation af, hvordan du fjerner nakkesmerter og hovedpine. Og jeg skal love dig for du bliver populær hos venner, mand, børn mm.

Call Now ButtonRing nu