//Lær kropsterapi på dette online kursus

Lær kropsterapi på dette online kursus

Tilmeld dig dette online kursus, som er en helt ny måde at lære kropsterapi på. Det er både en fleksbelt og kvalitetssikret måde at få undervisning på. Du kan se undervisninges sessionerne når og hvor du vil. Det er til en uhørt lav pris. Lige nu spare du 40% så din pris er kun: 1499.- (fuld pris:2499.-)Du bliver rustet til at give kvalificerede behandlinger til venner, bekendte, familie, kollegaer, og hvem du eller støder på, der har smerter og spændinger.

Har du lyst til at lære mere, og springe ud som proffesionel behandler, har du også mulighed for det. Efter dette første kursus, vil der være yderlige 4 kurser, hvor du virkelig får muligheden for at fordybe dig i kropsterapien. Tager du alle 5 kurser får du det sidste gratis.

Har du lyst til at tage hele Beaware uddannelsen, hvor krops- og psykoterapi integreres, får du yderlige 7500.- rabat på denne uddannelse, fordi du allerede har lært en del. Din pris vil være 21.000.- Normalpris: 3700.-( Du har i forvejen brugt ca. 6000.- på de 5 online kurser, afhængig hvor tidligt du køber kurserne)

Kurset er kvalitetet sikret, idet jeg har en omfattende erfaring som behandler og underviser gennem de sidste 10 år, med over 4000 klientsessioner. Desuden får du prisgaranti, så hvis du ikke er tilfreds med kurset kan du få dine penge retur.

By | 2018-10-22T11:35:20+00:00 oktober 22nd, 2018|Ikke-kategoriseret|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Call Now ButtonRing nu