Loading...
Online kursus “Lær kropsterapi” 2019-02-04T15:19:40+00:00

Tilmeld dig og lær at gøre en positiv forskel

kkkkTilmeld dig dette online kursus, som er en helt ny måde at   lære kropsterapi på.

Det er live sessioner, hvor jeg behandler en klient. Sessionen filmes og sendes direkte til dig. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Du vil få en grundig demonstration af kropsterapiens mange teknikker, metoder til at fjerne spændinger, smerter og skader. Du vil også lære hvordan krop og sind, tanker og følelser hænger sammen.

Det er både en fleksbelt og kvalitetssikret måde at få undervisning på. Du kan se undervisninges sessionerne når og hvor du vil. Det er til en uhørt lav pris. Lige nu spare du 40% så din pris er kun: 1499.- (fuld pris:2499.-), hvis du køber kurset inden d. 10/12.

Du bliver rustet til at give kvalificerede behandlinger til venner, bekendte, familie, kollegaer, og hvem du eller støder på, der har smerter og spændinger.

Kurset er kvalitetet sikret, idet jeg har en omfattende erfaring som behandler og underviser gennem de sidste 10 år, med over 4500 klientsessioner. Desuden får du prisgaranti, så hvis du ikke er tilfreds med kurset har du 14 dages retur ret efter kursus start.

Kurset kan også bruges som en start på uddannelsen til Beaware behandler. Tar du kurset giver der 5000.- i rabat på hele uddannelsen.

Ja jeg vil gerne med på kurset.

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er effektiv til forebyggelse og afhjælpning livsstilsrelaterede sygdomme og ubalancer som eksempelvis muskelspændinger, ondt i nakke og ryg, stress, angst, og andre generende fysiske og mentale/psykiske belastninger. Behandlingen hjælper dig med at genoprette kroppens balance og styrke egne ressourcer. Den er også særdeles velegnet, til at behandle konkrete fysiske skader.

Kroppen afspejler vores liv, og den måde vi har levet vores liv på frem til i dag. Svære følelser som ikke er rare f.eks. vrede, være ked af det, vise sin sårbarhed, føle sig ensom og have mindreværd, manifistere sig i kroppen i form af spændinger og blokeringer.

Kroppen spænder op, hvilket på sigt kan forårsage mange slags smerter og ubalancer. Kroppen husker det du gerne vil glemme. I praksis vil du under en behandling ofte mærke en direkte sammenhæng mellem din mentale og fysiske tilstand, og ligeledes hvordan krop og sind arbejder sammen om at bringe dig “tilbage på sporet”.

Klik på bokene herunder og læs bagside indhold

Dette er et kursus for dig, hvis....

du har lyst til at arbejde med mennesker og skabe positive forandringer i deres liv....du syntes det er interessant og spændende, hvordan krop og sind hænger sammen og gensidig påvirker hinanden. Måske tænker du på at få et supplement til dit nuværende job, eller helt skifte bane?. Så er dette kursus noget for dig, og noget du kan glæde dig til.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen er live undervisning. Jeg behandler en klient, og du følger med på din skærm derhjemme. Jeg forklare og vise teknikker til at løsne spændinger, smerter og blokeringer. Jeg vil løbende forklare filosofien i kropsterapien. Du kan stille spørgsmål undervejs pr. chat funktion. Optagelsen får du og kan gense den igen og igen, når og hvor du vil.

Hvad bliver du undervist i?

Behandling indeholder rigtig mange elementer. Du blive undervist i en pulserende massage teknik, bindevævsmassage, meridian massage, akupressur, zoneterapi, åndedrætsterapi og vigtigst, så lære du at øge din indfølingsevne, så du via kroppen kan finde ud af, hvorfor din klient har fysiske-, eller psykiske udfordringer og smerter.

Kan man lære kropsterapi online?

Ja, og endda med stor fordel. Undervisningen er meget intens og omfattende. Det vil være som en undervisningsbog du kan slå op i. Her kan du istedet gense undervisningen igen og igen, indtil du får fat i de mange teknikker og greb. Efterhånden som kurset skrider frem, får du en dybere forståelse af , hvad kropsterapi er. Jeg har med stor succes brugt online undervisning på Beaware uddannelse.

Spar 3855.-. Hvordan?

Dette kursus udbydes til en speciel pris. Prissætning af kurset: 6 x undervisning: 1850.- 2 x 1 til 1 supervision: 1100.- ubegrænset supervision under hele forløbet.: 950.- hjælp til markedsføring: 1450.- VÆRDI IALT: 5350.-. Din pris vil være 2495.-, og køber du kurset inden d. 10/12/2019 er prisen 1495,- Spar: 3855.- Tager du hele Beaware uddannelsen, hvor psyko- og kropsterapi integreres, får du yderlige en rabat på 5000.-.

Hvis du vil lære mere og yderlige spare 7.500

Hvis du vil lære mere, har du muligheden ved at tilmelde dig de resterende kurser. Der vil være 5 kurser ialt. Hvis du køber alle 5 kurser, få du det sidste gratis. Vil du gå videre og tage hele Beaware uddannelsen, hvor krops- og psykoterapi integreres, Prisen er 37.500.-. men ta du alle fem kurser er du godt på vej, og får du yderligere en rabat på 7.500.- Du vil finde yderlige information længere nede på siden.

Har du spørgsmå, så send en mail

“Allerede efter første behandling var jeg overbevist om, at jeg ville vende tilbage. Jeg er blevet mere forstående og accepterende overfor mine egne handlemønstre. Det er rart at kunne dele tanker og frustrationer med Kim, som er lyttende og forstående og som på sin egen empatiske måde får sat skub i den forandrings proces, som jeg selv ønsker. ”

Behandlingsformen har været banebrydende for mig, ved den måde at behandle kroppens spændinger på. Jeg har en kæmpe tiltro til Kim og kan varmt anbefale hans behandling

Julie Helquest

Jeg har i ca. 3 år haft problemer med den ene skulder som har siddet skrævt. Jeg har gennem årene været til forskellige behandlinger, fysioterapi og massage. Alle har bemærket at min skulder var skæv og har forsøgt at rette den, uden held. Men efter anden behandling hos Kim, var der en  mærkbar forbedring. F.eks. kunne jeg ligge med armen ned langs siden af kroppen, det har ikke været muligt før, der skulle jeg finde en stilling med armen liggende hen over kroppen for at kunne finde hvile – dejligt.

Lone Therkelsen

Den læringsproces jeg har gennemgået på Beawareudannelsen, er den bedste oplevelse jeg har haft i noget andet uddannelsesforløb. Størstedelen af undervisningen er foregået som enetimer, online undervisning og superviserede klientarbejde. Undervisningen var et samarbejde mellem Kim og mig, og jeg spurgte hellere en gang for meget end en gang for lidt. Jeg er blevet oplært i Kims behandlingsteknikker og metoder, men der  har hele tiden været fokus på, at jeg skulle finde frem til min egen identitet som behandler.

Tidligt i forløbet fik jeg klienter med Kim som superviser. Det kunne føles som en krævende og udfordrende måde, at øve sig på. Jeg har aldrig før lært så meget, så hurtigt. En stor del af den positive oplevelse, kan tilskrives Kims måde at supervisere på. Jeg oplevede  Kim som en hjælp og støtte, fremfor en bedømmende autoritet. Jeg er nu næsten færdig med uddannelsen, og føler mig godt klædt på til at blive 100% selvkørende. Det giver mig et sus af lykke, når jeg oplever at have hjulpet en klient i den rigtige retning. Når det lykkes er det, det hele værd.

Kika Manzin

Se disse to videoer og få et indtryk af kropsterapien. I den første video fortæller jeg om kurset. Hvordan det foregår, hvad der undervises i, og om hvordan kroppen påvirkes af vores sind, tanker og følelser.

I den anden video har jeg fanget Kina umiddelbart efter hendes første behandling som proffesionel Beaware behandler, hvor hun bla. er blevet undervist via online undervisning, med stort udbytte.

Det vil være en stor hjælp for mig, hvis du vil svare på et par spørgsmål. Du  kan på den måde være med til at forme indholdet af kurset, så det bliver så relevant og spændende, for dig og de andre kursus deltagere. Kurset har allerede en form og et indhold, men der er plads til dine ønsker og forventninger.

Spørgeskemaet finder du her

Vær med til at skabe positive forskelle

kkkk

 Læs her om indholdet af de enkelte undervisningssessioner, som de ser ud indtil nu. Husk at du kan være med til at forme indholdet, ved at svare på  spørgeskemaet ovenfor.

1. session

På 1. undervisningssession vil du blive præsenteret for kurset, og mig. Du vil lære nogle grundlæggende teknikker, så som at læste nakke og skulder spændinger, og fjerne hovedpine. Her vil du også blive præsenteret for filosofien bag kropsterapien. Og ligeledes vil vi også brødre hvordan en smerte eller spænding kan have sin årsag et helt andet sted i kroppen, end der hvor smerten er.

2. session.

Så er vi igang. Vi vil fortsætte fra 1. session, med at lære flere teknikker og greb. Du vil her blive undervist i, hvordan du bruger dig selv, din fingre, arme, ben og hele kroppen, så behandlingen føles bedst muligt for klienten, og for at du ikke overbelaster dig selv. Dette er meget vigtigt, både for klienten og dig. Hvis det ikke føles rigtigt for dig, gør det heller ikke for klienten.

3. session

Du har nu haft tid til at gi et par øve sessioner. I hvert modul er du meget velkommen til at stille spørgsmål om indholdet, eller erfaringer du har gjort dig. Vi vil her ha fokus på smerte- og spændingsbehandling og om, hvordan du kan undersøge kroppen og skabe dig et overblik over hvor din klient er spændt, og hvad du gør ved det, og hvordan du kan finde årsagen til symptomet..

4. session

Denne session vil være anderledes end de foregående, da du skal ha en klient under sessionen, og her skal du prøve de forskellige teknikker og greb, du har lært. Jeg guider dig hele vejen gennem sessionen. Og jeg håber du har en masse spørgsmål. Jo flere spørgsmål, jo mere relevant kan jeg gøre min undervisning. Jeg vil også her lægge vægt på hvordan du står/sidder, så det føles rigtigt for dig.

5. session

I denne session skal vi arbejde med noget af det der er sværest i kropsterapien. Det er at træne din indfølingsevne eller intuition. Altså at kunne sætte fingeren præcist på, hvad din klient evt. har af udfordringer eller hvad der bremser hende i at få det liv hun gerne vil. Dette læres ikke bare sådan, men kræver øvelse og mange behandler, men du starter et sted, og det er her.

6. session

Så nærmer vi os afslutningen på dette kursus og her vil jeg meget opfordre dig til at tænker over hvad du er i tvivl om og kunne tænke dig at høre/lære mere om. Jeg vil samle op på dette online kursus, og hvis du har lyst til at lære mere, og gå dybere ind i kropsterapien, så er 2. modul ved at være klart. Jeg vil her også forklare, hvordan du kan markedsføre dig uden at bruge mange penge.

Tilmeld dig kurset, og lær de grundlæggende teknikker, greb og metoder, til at starte din behandler karriere. Du vil blive forbavset over, hvor effektive og kraftfulde disse metoder vil virke på dine klienter. Du vil kunne fjerne rygsmerter, ondt i nakke, skulder, knæ….Du får prisgaranti, så hvis du ikke er tilfreds med kurset, kan du få dine penge retur.

Ja jeg vil gerne med på kurset.

Er du i tvivl om kurset er noget for dig?

Måske er du i tvivl om, du har det der skal til for at behandle andre. Måske er du i tvivl om, online undervisningen kan lære dig kropsterapi. Er du i tvivl om forløbe og hvordan undervisnigen foregår, og hvad nu hvis du ikke kan være med live på undervisningsdagen? Eller andre tvivls spørgsmål, så er du meget velkomme til at ringe til mig. Så kan vi få hilst på hinanden, og få en snak om dig, dine forventninger og motivation for at tage kurset. Jeg ser frem frem til at høre fra dig, og endnu mere frem til at ha dig med på kurset.

Ring til mig på Tlf. 28 89 84 86

Hvad koster kurset?

Først en prissætning af kurset:

5 undervisningssessioner af en times varighed : 1850.-

2 x 1 til 1 supervision pr tlf. eller online: 1100.-

Ubegrænset supervision under hele forløbet pr. mail eller tlf.: 950.-

Hjælp til markedsføring: 1450.-

VÆRDI IALT: 5350.-. Din pris vil være 2495.-, og køber du kurset inden d. 10/12 er prisen 1495,- Spar: 3855.- Tør du vente???

Hvis du vælger at tage hele Beaware behandler uddannelsen som koster 37000.- ,vil du få yderlige rabat 7.500.-, så din pris vil være 21.000.- Læs om Beaware uddannelsen her.

Køb kurset med special rabat inden d.25/8
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Kim Bruchmann

Min 1. Body-SDS behandling for 12 år siden pga. stress og jeg led af angst. Jeg havde også hovedpine det meste af mit liv pga. et cykelstyrt som ung. Første behandling var fantastisk, og efter flere behandlinger var min angst væk, også hovedpinen.

Jeg var uddannet psykoterapeut, men dybt fascineret af, hvad  denne behandlingsmetode kunne udrette. Jeg har i dag været Manuvision behandler i 10 år, og har haft ca. 4000 klientsessioner. Jeg oplever og lærer noget nyt, og glædes hver dag.