/, behandling/Integrativ behandling. V/KIm Bruchmann

Integrativ behandling. V/KIm Bruchmann

Integrativ behandling

Som ordet integrativ siger, er der her to behandlinger i samme behandling. Det er psykoterapi og kropsterapi.

Det er ikke altid nok blot at tale om det, der er dit problem. Det er ikke altid nok kun at få en kropsterapeutisk behandling.

Psykoterapi

Under behandlingen får du både mulighed for, via den terapeutiske samtale, at sætte ord på, det der er svært.

Du vil via samtalen få en række brugbare redskaber, som vi i fællesskab finder frem til. Du kan på den måde bryde med uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre. Gennem erkendelsen af, hvad der styrer dig, kan du blive et mere frit menneske. Udfolde dit fulde potentiale, og live dit liv med glæde og overskud.

Kropsterapi

Efterfølgende får du er Manuvision behandling, hvor der ofte dukke nye erkendelser op i forbindelse med samtalen.

Ved at skabe en større opmærksomhed omkring din krop og dine følelser, vil du opleve en større bevidsthed i forhold til dig selv, dine følelser, dine tanker, din mentale kapacitet og personlige værdier. Det giver dig en større ro, og giver dig bedre muligheder for at handle i overenstemmelse med dine personlige værdier.

Den øgede bevidsthed skaber et solid fundament for at træffe de rigtige beslutninger. Det giver dig mulighed for at leve mere autentisk ud fra dine indre værdier. Du bliver mere handlekraftig, og i stand til at skabe bevidst forandring i dit liv, der gør en forskel!

Hvad er det der forårsager problemerne?

De strategier, tanker, overbevisninger handlinger, der ikke er hensigtsmæssige, er sandsynlig måder du har håndteret dit liv på i mange år. Det vil påvirke kroppen i form af at skabe spændinger og blokeringer i energisystemet. Så en naturlig fortsættelse af samtalen, og at gå videre med kropsterapien.

Anbefales ved stress, angst og depression

Integrativ behandlingen kan anbefales ved komplekse problemer som f.eks. stress, angst, depression, kriser og personlige udfordringer, og er også en særdelse god måde at arbejde med sin personlige udvikling.

Behandlingen er meget effektiv til både at få forløst de smerter , spændinger og blokeringer du har i kroppen. Samtidig med at du får en dybere forståelse af, hvad der forstyrre og ødelægger din livsglæde og stjæler din energi.

By | 2021-04-14T14:14:31+00:00 april 13th, 2021|angst og misbrug, behandling|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Call Now ButtonRing nu