/Hovedpine
Hovedpine 2020-10-10T16:35:41+00:00

Hovedpine

Hovedpine er noget de fleste kender til i større eller mindre grad. Nogen har kun fra tid til anden lidt hovedpine og for andre er den invaliderende.

Årsagen til hovedpine kan være mange, og er ofte et sammenspil af flere forskellige komponenter.
Den mest almindelige form for hovedpine er spændings hovedpine, som er udløst af spændinger i nakke, skulder og ryg, men kan også stamme fra spændinger andre steder i kroppen.
Spændingerne kan være opstået over tid pga. uhensigtsmæssige bevægelses mønstre eller forkerte arbejdstillinger. Men spændingerne kan også være udløst af psykiske faktorer som følelsesmæssig pres og stress. Vi kender vel allesammen den oplevelse, at få ondt i hovedet pga. af irritationer eller vrede.
Vores følelser påvirker vores krop gennem nervesystemet og vores hormonsystem. Og jo dårligere vi er til at håndtere vores følelser på en hensigtsmæssig måde, jo mere påvirkes kroppen og hele vores system.
Hovedpine kan også opstå ved mave og fordøjelse problemer. Og selvfølgelig ved dårlig livsstil, som dårlig kost, for lidt motion og søvn. Så en sund livsstil er den bedste forebyggelse.

Behandling af hovedpine

Behandling af hovedpine starter altid med en kort samtale omkring hovedpinens opståen og graden og hyppigheden af den. Måske er der behov for at bruge tid på samtalen, hvis det viser sig at årsagen er af mere psykisk karakter. Hver behandling er individuel tilpasset hver klient.
Via manuvision behandlingen løsnes nakke, skulder og ryg, og hele kroppen inddrages i behandlingen fordi spændinger findes mange forskellige steder i kroppen. Det kan være overraskende for klienten at blive gjort opmærksom på disse spændinger og graden af dem.
Men denne opmærksomhed er meget vigtig i behandlingen. For uden den er det svært selv at forebygge fremtidige gener. Under behandlingen stimuleres kroppens egen helbredelse proces, så energien igen kan flyde frit.
Der kan også være tale om låste led der blidt løsnes, så kroppen igen kan bevæge sig som den er skabt til.

Call Now ButtonRing nu