/Gratis webinar “Lær kropsterapi”
Gratis webinar “Lær kropsterapi” 2018-12-12T14:35:59+00:00

kkkk

Se dette spændende webinar, og få muligheden for at overvære en kropsterapeutisk behandling. Du få vist teknikker og metoder til at løsne spændinger og smerter i kroppen. Ligeledes vil du få muligheden for at se og få forklaret, hvordan og hvorfor vores krop påvirkes af vores sind, tanker og følelser. Ved tilmelding tilmeldes du automatisk mit nyhedsbrev. Det tar kun klik at slette igen.

Hvordan foregår det?

Først tilmelde du dig via formularen her. Herefter vil du modtage et link til at få adgang til webinaret.

Det er nemt, bare et par klik, så har du webinaret i din indbakke.

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er effektiv til at behandle  fysiske problematikker som nakke og ryglidelser, skuldersmerter, hofte- og knæproblemer. Og til at afhjælpe af psykiske ubalancer som stress og angst.

Kropsterapi vil gi` en dybere kropsbevidsthed, så det blir  nemmere og lettere at forstå, hvad kroppen fortæller. På den måde bliver det lettere at forebygge fremtidige problemer.

I behandlingen kombineres dybtgående massageteknikker, akupressur, meridianmassage, zoneterapi, åndedræts teknikker og samtale. Spændinger og ubalancer i kroppen løsnes. Det kombineret med behandlerens uddannet evne til at mærke og aflæse, hvad kroppen fortæller, gør behandlingen meget kraftfuld.

Kroppen reagere på vores sind, tanker og følelser, og det er det en go behandler kan fornemme. Via kropsterapien kan han/hun mærke, hvad det er klienten gør, som ikke er hensigtsmæssigt, og som kan være årsagen til spændingerne, smerterne, trætheden, stressen……..

Læs også om Beaware uddannelsen her!

Beaware behandlingen er en dybtgående og helhedsorienteret behandlingsform, hvor krops- og psykoterapi integreres i en behandlingsform.

Uddannelsen er meget fleksibel og er opbygget af 5. moduler med hvert deres fokusområde. Du binder dig kun for 10 timer for at komme igang, som vil være ene undervisning. Herefter  kan så selv bestemme om du tar den fulde uddannelse, som kun tar et år, eller de moduler der passer dig bedst.

Du får et solidt og bredt funderet grundlag for at arbejde som behandler, og tilbyde den optimal behandling til dine klienter, med både fysiske og psykiske problematikker.

Læs mere her1
Call Now ButtonRing nu