/, behandling, Manuvision behandling/Beaware v/Kim Bruchmann nu hos health 24

Beaware v/Kim Bruchmann nu hos health 24

Faglige kvalifikationer

Uddannelse

4 års psykoterapeut uddannelse hos Heart sound

2-årige uddannelse hos Manuvision

Diverse kurser efterfølgende

Kurser i ledfrigørelse hos Osteopat Correktion Company

Sprog:

Dansk

Engelsk

Se alle

Udmærkelser og publikationer

Artikel: Angsten gjorde mig til en bedre behandler, Øbroavisen

Tilskud:

Du betaler selv

Arbejder som:

Manuvision kropsterapeut

Psykoterapeut

Faglig præsentation

Manuvision behandlingen er yderst effektiv til at fjerne smerter pga. skader. Er det kun konkrete skader du har behandler jeg dem. Behandlingen kan også virke på et langt dybere plan. Min mission er at hjælpe dig fri af fysiske skavanker, eller at hjælpe dig med psykiske problematikker, og få det liv du ønsker.

Book en tid:

Er du interesseret i at booke en tid så klik på ”book tid” og jeg kontakter dig snarest.

Jeg har fokus på hvordan fysiske smerter ofte hænger sammen med psykiske faktorer. Hvordan du lever- og har levet dit liv. Kroppen taler et direkte sprog og fortæller hvordan du lever- og har levet dit liv.

Min fornemmeste opgave er at aflæse og forstå, hvad din krop fortæller, og hvad årsagen til din problemer er. Kroppen lyver ikke og husker det du gerne vil glemme eller ikke lægger vægt på i din dagligdag.

Manuvision behandlingen er en aktiv behandling, hvor jeg dele mine observationer af, hvordan jeg fornemmer din krop. Jeg aflæser din krop og dens reaktioner på behandlingen. Hvad jeg mærker deler jeg med mig, så vi kan få en dialog. Du kan forholde dig til det jeg bliver opmærksom på, og vi kan tale om, hvordan kan du kan forholde dig anderledes og på en ny måde, til det du møder i dit liv, f. eks grænsesætning, bange for nærhed, bange for at udtrykke dig med mod og ærlighed, hvad du mærker.

Manuvision behandlingen vil gi dig en øget kropsbevidsthed som gør at du lettere kan navigere i det følelsesmæssige landskab og forebygge fremtidige problemer.

Hvad kan du forvente at få ud af Manuvision kropsterapi:

Manuvision behandlingen skaber en kædereaktion mellem det emotionelle, mentale og fysiske plan hos dig. 80% af mine klienter kommer med smerter i ryg, skulder, nakke, knæ mm. hvor smerterne bare er opstået uden egentlige skader. Ofte viser det sig at disse smerter er udsprunget via psykiske faktorer, som feks. et forsøge at skjule sine sårbarhed og vise sine følelser. I det hele taget, svært ved at sige fra eller at skulle præstere hele tiden og dermed presser dig selv. At holde tilbage og skjule dine følelser, skaber spændinger i kroppen, som på sigt kan det føre til store smerter, og føre til direkte skader i ryggen f.eks.

Under behandlingen får du hjælp til at mærke følelsesmæssige blokeringer og give slip på dem fysisk.

Ved at skabe en større opmærksomhed omkring din krop og dine følelser, vil du opleve en større bevidsthed i forhold til dig selv, dine følelser, dine tanker, din mentale kapacitet og personlige værdier. Det giver dig et fysisk overskud, som giver dig en større ro, og giver dig bedre muligheder for at handle i overensstemmelse med dine personlige værdier.

Den øgede bevidsthed skaber et fantastisk fundament for at træffe de rigtige beslutninger. Det giver dig mulighed for at leve et mere autentisk liv ud fra dine indre værdier. Du bliver mere handlekraftig, og i stand til at skabe bevidst forandring i dit liv, der gør en forskel!

Book en tid:

Er du interesseret i at booke en tid så klik på ”book tid” og jeg kontakter dig snarest.

Jeg ser frem til at kunne hjælpe møde- og hjælpe dig.

Med venlig hilsen

Kim Bruchmann

Læs mindre

By | 2021-04-24T15:36:57+00:00 april 24th, 2021|angst og misbrug, behandling, Manuvision behandling|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Call Now ButtonRing nu