//Beaware uddannelsen

Beaware uddannelsen

For at kunne starte på hold undervisningen, kræves det at du minimum har haft 5 timers ene undervisning, som du kan påbegynde når du er klar og det passer dig.

Uddannelsen til Beaware behandler adskiller sig på mange båder fra tilsvarende uddannelser, både i pris der er under det halv af andre, og i undervisningsmetoder og opbygning. Feks. benytter vi os også af online undervisning, og under dine supervisions sessioner, vil dit arbejde blive optaget på video, så du selv kan se det, hvilket er meget lærerigt. Vi har i det hele taget prøvet at optimere alle parametre i uddannelsen, uden at det forringer dine kvalifikationer som behandler når du er færdig, tværdimod. Derfor kan uddannelsen tages til denne pris.

Uddannelsen er fleksibelt bygget op, så den kan tilpasses hver enkelt elev, mht. kvalifikationer, ønsker og behov. Der er 5 moduler med hver deres fokus. Er du feks. psykoterapeut når du starter, behøver du ikke moduler med psykoterapi, og omvendt, er du kropsterapeut, behøver du ikke kropsterapien. Ønsker du kun uddannelsen som egen udvikling, kan du reducere time antallet, og dermed prisen.

By | 2019-02-14T16:39:06+00:00 december 15th, 2018|Uddannelse|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Call Now ButtonRing nu