/, Ikke-kategoriseret/Beaware behandling

Beaware behandling

Integrativ behandling

Integrativ behandling er for dig, der har en lyst til- eller har brug for at arbejde i dybden med dine psykologiske mønstre. Session giver dig de optimale rammer for at arbejde med dine ubevidste sider og de følelser og blokeringer der lagres i kroppen.

Integrativ behandling hjælper dig med at bliver klogere på:

  • Hvordan du indgår i relationer med andre mennesker – både personligt og professionelt

  • Dine ubevidste overlevelsesstrategier og handlemønstre under pres og stress

  • Selvværdsproblematikker – dine grænser og behov

  • Nye livsstrategier, for at undgå at blive lagt ned af stress igen eller lande i forhold, der ikke er gode for dig

Kombinationen af samtale og de manuelle teknikker skaber blivende forandringer hos dig, fordi du bliver bevidst om, hvorfor du handler som du gør, når du bliver presset.

Integrativ behandlingen er meget effektiv til både at få forløst de smerter, spændinger og blokeringer du har i kroppen, samtidig med at du får en dybere forståelse af, hvad der forstyrre og ødelægger din livsglæde og stjæler din energi. På den måde får du nemmere ved at komme videre, og igen glædes over dit liv.

På den måde skabes de bedste forudsætninger, for at genetablere kontakten til din essens, din oprindelige natur, så du får lettere ved at skelne, og vælge ud fra hvad der er rigtigt og vigtigt for dig.

Integrativ behandling anbefales ved komplekse problematikker som stress, angst og depression.

Psykoterapien

Behovet for psykoterapi opstår ofte på grund af problemer i vores relationer. Til ægtefælle/kæreste, til en kollega/chef eller til nære venner. Jo tættere og jo vigtigere relationen er for os, desto større problemer kan der opstå. Der kan også opstå behov for at “få ryddet op” i sin bagage, når reaktions mønstre og adfærd bliver mere og mere uholdbare. I terapien hjælpes du til at sætte ord på det som er svært og til at mærke og forstå, hvad det betyder for dig. Og vigtigst…hvad du har af muligheder for at ændre på den uholdbare og belastende situation du sidder i.

Terapien er ikke baseret på en masse gode råd, men er derimod en dialog, hvor Beaware behandleren hjælper dig med at stille skarpt på, hvad problemet eller udfordringen egentlig handler om, og hvilke handlemuligheder du har. Og vigtigst, hvilke ressourcer der skal til for at ændre på situationen

Men psykoterapi uden at inddrage kroppen, er som at gå til en Mozart koncert med Justin Beaber i headsættet…. Du lytter ikke til det rigtige…

Kropsterapien

Kropsterapien er en direkte og naturlig måde at fortsætte det terapeutiske arbejde på. Her dukker der ofte sider, karaktertræk og måde at forholde sig til sig selv og omverden på, som for klienten kan være helt nye opmærksomheder. Den dygtige Beaware behandler vil ofte under den manuelle behandling præcist kunne sætte fingeren på, hvad det er klienten gør som ikke er hensigtsmæssigt. Kroppen lyver ikke og bære direkte præg af , hvordan klienten lever sit liv.

Desuden er den manuelle behandling meget effektiv til at løsne og fjerne spændinger og smerte, samt stimulere kroppens egen helbredelsesproces. Der arbejdes også her grundigt og dybt med åndedrættet, som er meget vigtigt for den generelle sundhed.

By | 2019-02-21T15:36:22+00:00 november 11th, 2018|behandling, Ikke-kategoriseret|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Call Now ButtonRing nu