/, Ikke-kategoriseret/Beaware behandling

Beaware behandling

Beaware behandling

Ofte bringes temaet for samtalen op her, men hvor det er kroppen der er udgangspunktet, og viser hvordan den har det. Det kan nogen være overraskende og meget indholdsrig, hvad kroppen har at fortælle. Så klienten har nu to parametre at lære af. Samtalen og kroppen.

Beaware behandlingen er meget effektiv til både at få forløst de smerter , spændinger og blokeringer du har i kroppen, samtidig med at du får en dybere forståelse af, hvad der forstyrre og ødelægger din livsglæde og stjæler din energi. På den måde får du nemmere ved at komme videre, og igen glædes over dit liv.

På den måde skabes der de bedste forudsætninger, for at genetablere kontakten og nå ind til din essens, din oprindelige natur, så dit liv kan leves ud fra, hvad der er rigtigt og vigtigt for dig. I behandlingen tages der både hånd om de problemstillinger du som klient har behov for at tale om, og få hjælp til at se, forstå og ændre.

Dette kombineres med kropsterapien, der åbner op og skaber kontakt til den sandhed og det sprog kroppen har. Du lære at forstå- og lytte til  kroppen, så krop, sind og følelser begynder at kunne arbejde sammen og udgøre en helhed. Denne udvikling og tilstand sætter dig i stand til at blive bedre til at leve ud fra din sandhed og natur. Beaware behandlingen kan anbefales ved stress, angst, depression, kriser og personlige udfordringer, og er også en særdelse god måde at arbejde med sin personlige udvikling.

Psykoterapien

Behovet for psykoterapi opstår ofte på grund af problemer i vores relationer. Til ægtefælle/kæreste, til en kollega/chef eller til nære venner. Jo tættere og jo vigtigere relationen er for os, desto større problemer kan der opstå. Der kan også opstå behov for at “få ryddet op” i sin bagage, når reaktions mønstre og adfærd bliver mere og mere uholdbare. I terapien hjælpes du til at sætte ord på det som er svært og til at mærke og forstå, hvad det betyder for dig. Og vigtigst…hvad du har af muligheder for at ændre på den uholdbare og belastende situation du sidder i.

Terapien er ikke baseret på en masse gode råd, men er derimod en dialog, hvor Beaware behandleren hjælper dig med at stille skarpt på, hvad problemet eller udfordringen egentlig handler om, og hvilke handlemuligheder du har. Og vigtigst, hvilke ressourcer der skal til for at ændre på situationen

Men psykoterapi uden at inddrage kroppen, er som at gå til en Mozart koncert med Justin Beaber i headsættet…. Du lytter ikke til det rigtige…

Kropsterapien

Kropsterapien er en direkte og naturlig måde at fortsætte det terapeutiske arbejde på. Her dukker der ofte sider, karaktertræk og måde at forholde sig til sig selv og omverden på, som for klienten kan være helt nye opmærksomheder. Den dygtige Beaware behandler vil ofte under den manuelle behandling præcist kunne sætte fingeren på, hvad det er klienten gør som ikke er hensigtsmæssigt. Kroppen lyver ikke og bære direkte præg af , hvordan klienten lever sit liv.

Desuden er den manuelle behandling meget effektiv til at løsne og fjerne spændinger og smerte, samt stimulere kroppens egen helbredelsesproces. Der arbejdes også her grundigt og dybt med åndedrættet, som er meget vigtigt for den generelle sundhed.

By | 2018-11-11T17:11:04+00:00 november 11th, 2018|behandling, Ikke-kategoriseret|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment