//5 effektive metoder til mere energi, ro , overskud, glæde og mindre stress.

5 effektive metoder til mere energi, ro , overskud, glæde og mindre stress.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5 effektive og gennemprøvede metoder til at få mere energi, overskud, ro, glæde og mindre stress.

(mindfulness, afspænding, søvnmønster(stabil døgnrytme), yogaøvelser, afsæt tid til bekymringer(bekymringstid, lav en positiv liste)

Er det noget du kan genkende:

”Du kender det sikkert godt. Mandag morgen. Ungerne skal vækkes og op. De skal skal ha morgenmad, tøj på, pakket tasken, børste tænder, og du selv skal også lige en tur forbi bruseren og et spejl. Du er allerede bagud. Den mindste har svinet godt til på bordet med sin morgenmad og vil ikke børste sine tænder. Du skal være skarp og klar til mødet kl. 8.30 om mindre en time. Lørdagen fest kan desværre også stadig mærkes i krop og hoved.

Natten var igen ikke så go. Smerterne i ryggen vækkede dig, hver gang du vendte dig, og det var svært at falde i søvn igen på grund af tankerne bare blev ved og ved. Du lå igen i nat og tænkte, at du må se at få gjort noget ved det nu. Det er bare et spørgsmål om hvad der hjælper, og om det virker på dig.??

I er mange:

Du er ikke alene. Over halvdele af den voksne befolkning føler sig presset og stresset, og har ondt i kroppen, typisk ryggen. De sover ikke særlig godt om natten, og vågner lige så træt som da de gik i seng

De er konstant er i underskudikke og er drænet for energi og humøret er i bund. Og så køre hamsterhjulet, du skal presse dig selv endnu, for at klare dagen, og glæder dig kun til at få fri, og er for træt til at lave nogen aktivt. Blot prøve at lade op til endnu en dag”.

5 metoder og tekniker der virker også på dig:

5 forskellige metoder der virker, og kan reducere dit stress niveau, og fjerne dine smerter. Teknikkerner er lette at bruge, og de virker. Gennem min 12 årige karriere som krops- og psykoterapeut, har jeg set deres positive effekt gang på gang.

Der er en løsning:

De 5 trin vil føre din fra en tilstand af stress, træthed og manglende overblik, til en tilstand, hvor du føler dig rolig og har overblik over dine opgaver og dit liv, fyldt med energi og overskud.

Ønske tilstanden:

Hvordan ville det være at stå op hver morgen efter en dejlig nats søvn, frisk og vel udhvilet. Igen forstyrrende rygsmerter og tanker. Du kan vække ungerne med et kærligt kram og et smil. Du føler dig udhvilet og glæder dig til at komme igang med dagens opgaver.

Slip ud af hamsterhjulet:

De 5 metoder vil hjælpe dig ud af dit hamsterhjul, og du vil på egen hånd kunne bruge metoderne.

Har du brug for hjælp til at kickstarte forandringsprocessen?

Mange mennesker i den situation, har brug for hjælp i begyndelsen og få brudt den negative spiral, for selv at kunne forsætte forandringsprocessen på egen hånd. Gør du det du plejer, får du det du plejer.

Har du brug for at få kickstartet din forandrings proces kan jeg hjælpe dig. Jeg har allerede hjulpet flere 1000 klienter på vej. Jeg kan både hjælpe dig via kropsterapi, hvor jeg løsner dine spændinger og smerter, og stimulere kroppens vitalenergi og organernes funktioner og evne til at udskille affaldsstofferne.  Og får de skævheder der med stor sandsynlighed findes i din krop rettet op via Manuvision kropsterapien(link) Jeg kan også hjælpe dig via samtale, og disse to metoder kan med stor fordel sammensættes i en behandling.

By | 2018-11-11T18:24:27+00:00 november 11th, 2018|Ikke-kategoriseret|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Call Now ButtonRing nu